Mihaela Radulescu Si Felix / Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner Povestea Cererii In Casatorie

Ajunsă la vârsta de 52 de ani Mihaela se bucură acum de o viață de vis. Mihaela Rădulescu a plecat alături de Felix Baumgartner într-o călătorie romantică.


Mai Este Mihaela Rădulescu Cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu se relaxează la saint-Tropez alături.

Mihaela radulescu si felix. Ziua sa de naștere a găsit-o alături de bărbatul pe care îl iubește Felix Baumgartner dar și de prietenii săi dragi. Cei doi au fost destul de discreți și au încercat mereu să țină viața privată departe de ochii curioșilor. Recent s-a aflat ca Mihaela Radulescu nu mai are nicio proprietate in Romania.

Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu parașutistul austriac Felix Baumgartner. Imaginile demonstreaza clar ca intre ei a fost vorba despre chimie. Idila celor doi a inceput din luna octombrie cand Mihaela Radulescu i-a luat un interviu celebrului parasutist.

Vedeta si Felix Baumgartner locuiesc impreuna intr-o vila la Monaco. Dupa sase ani de relatie cu realizatorul Dani Otil vedeta a decis sa inceapa o noua relatie. Felix Baumgartner vorbește despre experiențele lui extraordinare dar și despre copilărie stil de viață femei prieteni și cina cu Neil Armstrong primul om care a.

Cu toate că nu este în România și nu a putut să-și vadă toți apropiații aceștia nu au uitat-o pe vedetă ci i-au transmis toată dragostea lor și gândurile bune prin intermediul. Mihaela Radulescu a anuntat oficial ca s-a despartit de Dani Otil. Nu e ca în familia tradițională românească de Teodor Serban.

Mihaela Rădulescu declarații despre despărțirea de Felix Sătulă să citească în presă articole referitoare la despărțirea de Felix Baumgartner la finalul anului 2020 Mihaela Rădulescu a răbufnit și a făcut un comentariu pe marginea acestui subiect. Mihaela Radulescu s-a indragostit din nou. Vedeta a vorbit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA. In tot acest timp noi ne-am vazut fericiti de viata noastra a declarat Mihaela Radulescu la Pro TV. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner s-au intalnit pentru prima oara pe 22 octombrie cand diva i-a luat un interviu celebrului parasutist.

Mihaela Rădulescu despre căsătoria cu actualul iubit. Cei doi s-au bucurat de o vacanță de vis între nămeții de zăpadă. Pe fundalul clipului se poate auzi melodia Cant Get You Off My Mind de Lenny Kravitz tradusa in romana Nu te pot scoate din mintea mea.

Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner ar fi tot mai aproape de o despățire deși păreau a fi extrem de îndrăgostiți. Recent vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea și a făcut câteva declarații despre relația cu Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu și-a declarat în dese rânduri iubirea pentru Felix însă în ultima perioadă cei doi nu au mai fost văzuți împreună.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner vacanță de vis Prezentatoarea TV nu a mai dat nici un semn că ar avea o relație așa că fanii au crezut că că cei doi s-au despărțit. Mihaela Rădulescu a stârnit imaginaţia presei tabloide odată cu postarea în care laudă beneficiile oferite de pepenele roşu şi în care are degetele acoperite cu o inimioară detaliu care ar putea însemna printre altele că s-a logodit cu Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu și iubitul ei austriac Felix Baumgartner sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Marti 31 August 2021 ora 1503. Intr-un interviu pentru Libertatea vedeta a dezvaluit ca la Monaco petrece cel mai mult timp dar. M ihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de șapte ani și toată lumea se întreabă de ce nu se căsătoresc.

Ei sunt d-aștia care astăzi pleacă cu motocicleta aterizează nu știu unde iau elicopterul după care se aruncă în cascadă după care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și. Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner de mai bine de trei ani. Fiul ei Ayan a plecat la studii in America.

Ferma de la PRO TV. Eu nu sunt pe genul pe extrem. Acum diva se iubeste cu celebrul parasutist Felix Baumgartner.

Doamna Mihaela Rădulescu Mihaela și Felix. În ciuda faptului că e implicată de șase ani într-o relație cu parașutistul Felix Baumgartner Mihaela Rădulescu nu se grăbește deloc să facă pasul cel mare. Mihaela Rădulescu a mărturisit că nu se căsătorește cu Felix Baumgartner pentru că relația lor merge bine așa cum este și se teme că prin căsătorie se poate schimba ceva în rău.

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a realizat un interviu tete-a-tete cu celebrul austriac. De data acesta este vorba despre barbat celebru parasutistul Felix Baumgartner. Mihaela Radulescu stiri Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu formeaza o pereche cu Felix Baumgartner din 2014 dupa ce moderatoarea TV a incheiat o relatie cu Dani Otil. Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner s-au cunoscut in timpul unui interviu cand parasutistul celebru a invitat-o la cina. Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit Mihaela și Felix sunt îndrăgostiți la fel ca-n prima zi și își trăiesc iubirea mai departe fără să țină cont de gura lumii.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu și iubitul ei Felix Baumgartner își duc viața de zi cu zi într-o superbă vilă de la Monaco în care au investit foarte mulți bani. Felix Baumgartner are o avere estimata la 250 de milioane de dolari el detinand printre altele un lant de restaurante in Viena o echipa de fotbal cat si o linie de haine.

Recent Mihaela Rădulescu și-a serbat ziua de naștere dar de la acest eveniment a lipsit iubitul ei cascadorul austriac Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de ani de zile. Nici el nu a.


Pin On Mihaela Radulescu


Uite In Ce Lux Se Relaxează Mihaela Rădulescu Si Felix Baumgartner Foto Video


Mihaela Rădulescu A Mărturisit Cum S A Indrăgostit De Felix Baumgartner Nu Visam La El In Secret Doar Il Admiram Ca Sportiv Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


Mtv Romania Mihaela Radulescu Schwartzenberg Si Felix Facebook


S A Despărțit Mihaela Rădulescu De Felix Baumgartner Imaginea Care Lămurește Totul


Revista Viva Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner Facebook


Mihaela Rădulescu And Felix Baumgartner Seem To Have Taken The Big Step Photo Evenimentul Zilei


Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner Traiesc Poveste De Drste Ce Declarat Juratul De La Romanii Foto Von Tiebout279 Fans Teilen Deutschland Bilder


Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner Povestea Cererii In Casatorie


Mihaela Radulescu L A Adus Pe Felix Baumgartner In Romania Cu Elicopterul Direct La Fite In Mamaia Adpm


Reacția Lui Felix Baumgartner După Ce S A Spus Că S A Despărțit De Mihaela Rădulescu Acum Lucrurile Sunt Foarte Clare O Regină Libertatea


Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner S Au Casatorit Deja Indiciile Care Le Dau De Gandit Fanilor Perfecte Ro


De Ce Nu Se Căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner E Altfel Nu E Ca In Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Unde Locuiesc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner Cei Doi Sunt Impreună De Aproape 5 Ani Verdict Ro


Ce Se Intamplă In Relația Dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner Diva De La Pro Tv A Făcut Dezvăluiri Surpriză Impact


Mihaela Rădulescu Spune Adevărul Despre Relația Cu Felix Baumgartner După șase Ani De Iubire Am Stat Foarte Mult Despărțiți Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu De 5 Ani Impreună Libertatea


Dovada Clară Că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner Sunt Incă Impreună Ce Au Făcut Ca O Familie Impact


Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner Mai Indrăgostiți Ca Niciodată Cum S Au Fotografiat In Vacanță

LihatTutupKomentar